Automed
Autogéntechnikai Kft.

Cégbemutató

Társaságunk 1971-ben gázhegesztő és lángvágó eszközök javítására létesült.

Jelenlegi formájában 1989 óta működik. Tevékenységünk az ipar és az egészségügy területén javítási, gyártási munkák végzésére terjed ki az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány előírásai szerint.

Az iparban a Hegesztési Biztonsági Szabályzat [143/2004. (XII. 22.) GKM rendelet] előírásai szerint végezzük a gáz és ívhegesztő berendezések időszakos biztonságtechnikai felülvizsgálatát (az országban egyedüli cégként NAH akkreditált vizsgálólaboratóriumként, MSZ EN ISO/IEC 17025:2018).

Vállaljuk hegesztő üzemek, műhelyek, oktató bázisok berendezését a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tevékenységünk kiterjed a hegesztési füstgáz és por elszívási feladatok, valamint az ipar egyéb területén olajköd elszívás kiépítésére is.

Társaságunk orvostechnikai eszközökkel, illetve gyógyászati gázellátó rendszerekkel és azok csatlakozó berendezéseivel kapcsolatos gyártási, fejlesztési, karbantartási, helyszíni szerelési, felújítási és időszakos felülvizsgálati szolgáltatásokat is végez.

Társaságunk 2001. május 29-én, Magyarországon elsőként kapta meg az EEKH Orvostechnikai Főosztályának elődje határozatát gyógyászati gázellátó rendszerekkel, oxigén adagoló-párásítók, légzőkészülékek, nyomáscsökkentők és nyomás- (vákuum-) szabályzók időszakos felülvizsgálatának végzésére a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet előírásai szerint.

Schmaus János
ügyvezető

Lap tetejére Megosztás